Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Rose-Marie Nordgren - 24 maj 2010 22:03

 

Ja, faktiskt! Men inte så farligt som det låter! Eller det beror ju på vad man syftar på... Mina barn har inte missbrukande föräldrar om det var det ni först tänkte! Nej, nej, nej! Tar mig ett eller varför inte ett par glas vin nån helg då och då helst i goda vänners lag... inget mer... röker inte, snusar inte... Mönsterförälder!!   

 

Nä, angående maskrosbarn var det att min Oliver har fått för sig att han får problem med sin pollenallergi när han är i kontakt med maskrosor!!

-Vaaa! Sa jag när han berättade om en incident i skolan, då en klasskamrat hade tagit in maskrosor och lagt på ett bord i klassrummet... då hade han börjat reagera med hostningar och nysningar... Läraren sa då till honom att gå ut från klassrummet en stund och då blev det faktiskt bättre. Men när han sen kom in i rummet igen, så var det kört. Hmm...!?

 

Kollade upp detta på nätet och det visade sig att man faktiskt kan få allergiska besvär av maskrosor! Herregud!! Läste också att bl a. maskros, prästkrage, rölleka och ringblommor var besläktade med Gråbo, vilket Oliver inte tål...

Se där ja! Man får lära sig nya saker varje dag!

 

Mina barn är från början födoämnesallergiska. Oliver har ju blivit "bättre" från allergin för mat, men tyvärr har det ju gått över till annan allergi, som bl a. pollen- och pälsdjursallergi... plus astman då...

 

Mitt lilla hjärta... stackarn! Vi får väl se vart detta slutar och hur han reagerar i morgon...

 

 

  

                                                  


                                            En vacker odåga till blomma!

 

 

Ja, det var det stora som har hänt idag! Men annars har det ju varit slit och släp på jobbet... inget ovanligt där inte...      Bara smuts så långt ögat når...

 

Villy är hemma ikväll och det känns ju bra!   Han har varit redig och kört sina rullskidor igen och det blev visst en bit längre än vanligt, ca 2 mil... Hur faaan orkar karln!? Jag har lagt mitt på hyllan som sagts förrut, men I´ll be back you know!!

 

I morgon blir man ju gräsänka igen. Villy ska till Linköping som han var förra veckan. Fortsättning följer på det montaget där. 

 

Själv har jag en arbetsdag och tre möten... johopp... tur att man är kvinna! Annars hade man nog inte hunnit med allt. Det börjar med jobb, sen Utvecklingssamtal, Drop-In möte på fritids och sen föreningsmöte här hemma. Tror det löser sig!

 

Nu är det dax att vara social med mannen innan sänggåendet!

 

Pöss!   

 

 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


☆•*¨*•.¸¸❤ Kvinna, mamma, glädje och sorg.
Livet helt enkelt.❤¸.•*¨*•☆

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skriv gärna ett par rader!

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Väder och vind

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards